Blog

Versailles kiest voor Betterbuxus® !

in BetterBuxus® 7 juni 2024

De beroemde kasteeltuinen van Versailles hebben gekozen voor Betterbuxus® voor de renovatie van de grote buxusbroderie. De plantwerkzaamheden zijn net begonnen en het wordt een flinke klus om alles geplant te krijgen voor de start van de Olympische Spelen in Parijs. Voor deze renovatie is gekozen voor de lage hybride Betterbuxus® Renaissance, die perfect geschikt is voor lage hagen.

In zowel publieke als particuliere tuinen is er steeds meer aandacht voor resistente en duurzaam gekweekte planten. Betterbuxus® heeft geen chemische fungiciden nodig tegen de gevreesde schimmelziekte, zowel tijdens de opkweek als in de tuin. Dit bespaart gedurende de hele levensduur van de plant veel werk en middelen. Bij goede verzorging gaat Betterbuxus® gemakkelijk 25 jaar of langer mee.

De planten worden geleverd door onze distributeur Willaert, een van onze erkende verdelers. Een volledige lijst van distributeurs is te vinden op onze website: www.betterbuxus.com.

© Versailles