Blog

Nieuwe distributeur voor Betterbuxus® in het Verenigd Koninkrijk.

in Nieuws, BetterBuxus®, Blog 23 november 2023

Betterbuxus® is de handelsnaam van Buxushybriden die resistent zijn tegen schimmels, ontwikkeld door Herplant BV. Deze innovatieve variëteiten worden exclusief op de markt gebracht in Europa en het Verenigd Koninkrijk door geselecteerde distributeurs.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we voor de distributie in het Verenigd Koninkrijk gaan samenwerken met Plantmarket BV. Deze onderneming heeft afgelopen zomer de Boningale Group overgenomen, inclusief Boningale Nurseries, Viridis Plants en Worfield Plants. De distributie en promotie van Betterbuxus® zullen worden verzorgd door Viridis Plants, die ruime ervaring heeft met hoogwaardige tuinprojecten. De resistente eigenschappen van Betterbuxus® passen uitstekend in het duurzame verhaal van Viridis Plants.

Meer info:

 www.betterbuxus.com

www.Plantmarket.com

www.boningale.co.uk